Till detta slängde jag ihop en Caesarsalladmed knaperstekt bacon och lite körsbärstomater. Det ger alltid en sån energikick med lite nätverkande på morgonen och hela fredagen känns bra efter detta
Här i sommarstugevariant medgrilladkyckling och - i brist på mixer - hackad dressing. Smaka av med eventuellt lite mer citron eller vinäger samt salt och peppar
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. 2-3 portioner1 färdiggrilladkycklingJordnötssås2 dl kokosmjölk1-2 dl vispgrädde4 msk jordnötssmör1 tsk sambal oelek1 tsk citronsaft1 tsk saltGör så härLägg i lite smör i pannan och smält det. Lägg i kycklingen i såsen och i 10 minuter. 1 färdiggrilladkyckling
Grilladkyckling, dressad matvetesallad med halloumi och keso. Bara att gnida in kycklingenmed valfria kryddor, lägga ner i Crock Pot och vänta medan Crock Pot gör jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.