När grytan kokat en timme, smaka av med salt och peppar och lägg ner grönsakerna i grytan. Servera med kokt potatis och inlagda rödbetor, garnera med persilja
Vispa ihop äggen, gräddmjölken och salt & svartpeppar, slå det över potatisen i stekpannan. Lite skön brunch efter Valborg är inte fel, det blev en liten omeltett idag med kryddig Kabanosskorv och solmogna tomater med färsk basilika
Men nu så, kommer här recepetet på portabellostroganoff med vit quinoa, basilika & timjan. En väldigt snabbgjord middag som enkelt placeras in på #ÖNSKEINLÄGG för kategorierna ”Nödmiddag, middags – & lunchinspiration & veganskt”
Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen. Jag tänkte att vi börjar veckan med ett riktigt enkelt recept där man kan ta till vara på lite rester sedan påskmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.