150 g sötmandel 5 st äggvitor 2 dl strösocker. 5 st äggulor 1 dl mjölk eller grädde 1 dl strösocker 175 g smör. 50 g mandelspån. 150 g sötmandel. 5 st äggulor 1 dl mjölk eller grädde 1 dl strösocker. 50 g mandelspån
En liten charmig Påskdessert med Jordgubbsmousse i en chokladkopp gjord med en miniballong som doppats i choklad och en platta på ett utstansat smörgåsrån, toppat med godispåskägg och lite rosa sockerströssel, men man kan ju naturligtvis toppa med vad som helst som man tycker om
Väg upp grädden i en kastrull, koka upp allt och häll det över denhackadechokladen. Krama ur gelatinbladen och lägg dem i blandningen, mixa med en stavmixer till en slätt panacotta
Koka upp grädden i en kastrull och blanda i honungen. Krossa kaffepulvret till finare pulver i en mortel, eller lägg det mellan två bitar plastfolie och kavla ovanpå med brödkavel
Men där de passar som allra bäst är nog ändå på toppen av en dulcedeleche-pannacotta. Bara att värme grädde, ösa ner dulcede leche och några gelatinblad, och sedan låta stelna
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med Dulcede Leche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en Dulcede Leche tårta med, hans andra favorit, choklad
Men lite tankar ock idéer vävdes till slut samman i dennaDulcede Leche Cheesecake. Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.