Veckans vegetariska: Sparrisrisotto med portobellosvamp
Sandras matkrypin
Sandras matkrypin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 5 dl risottoris
  • 3 grönsaksbuljongtärningar
  • 2 st schalottenlök
  • 2 vitlöksklyfta
  • 3 dl vitt vin
  • 2 dl riven parmesanost
  • 2 buntar färsk grön sparris
  • 2 portobellosvampar
  • 5 champinjoner
  • 1,5 liter vatten
  • 4 port
  • 2 rabarberstjälkar
  • 400 g jordgubbar
  • 1 cm ingefära
  • 1 msk flytande honung
  • 1 lime
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 msk strösocker
  • 100 g smör
  • 1 dl havregryn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.