Passa på och baka denna ljuvligt goda sockerkaka med syrliga rabarber nu när det är säsong för dem. Om du bröar formen med kokos så får kakan en extra touch och blir supergod
Servera den gärna tillsammans med vaniljsås, vispad grädde, en kula vaniljglass eller som den är. Idag bjuder jag på receptet på den absolut godaste, saftigaste, mjukarabarberkaka jag någonsin har smakat
Smöra och bröa en springform med cocos. För att kompensera lite för den dåliga uppdateringen bjuder jag här återigen på receptet på den godaste rabarberkakan jag NÅGONSIN ätit (och det säger inte lite det)
Mjukrabarberkakamed vitchoklad . Det blev kanelbullar, rulltårta, små kakor och mjukrabarberkaka. Stek bitarna i smör med socker och kanel, tills bitarna blir mjuka
Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
En god och mjuk smörgås men med minimal arbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igång igen. Det kan vara allt från knäckebröd till mjuka limpor, frukostbullar eller filmjölkbröd
Är degen väldigt kladdig och lös – ta i lite mer mjöl. Forma sedan degen bollar som du kavlar ut till tunna kakor och till sist kavlar med en kruskakavel
Inlägget Mjuk pepparkaka med lingon & creamcheese frosting dök först upp på Hannas Bageri. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjuka pepparkakan från gårdagens adventsfika
Bland annat denna Mjuka pepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Nu är det snart jul så nu börjas det så smått med lite julbak. Här kommer en glutenfri mjuk pepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Kakan blev väldigt god – och lite härligt seg. Smörj en långpanna med mjölkfritt margarin och mjöla/bröa (tänk på att skorpmjölet ska vara fritt från gluten och veteprotein) en långpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.