Lite ha jag ju faktiskt gjort så det kommer att komma lite inlägg här framöver, till helgen får ni bland annat läsa om efterrätterna som jag gjorde på nyår, bättre sent än aldrig heter det ju
Kommer aldrig hända att jag fryser in detta guld, går åt som smör i solsken. Skär ned alla dina frukter i mindre bitar, det behöver absolut inte vara fint eller tas bort några kärnor eller skal för du kommer sila bort allt sen i alla fall
Jag älska pistagebullar det var riktigt gott. Nu jag vet varför min kompis säger så hehe. Pistagebullar* 1 sats vetedeg* Pistagefyllning* Ägg till pensling* 1 näve mandelspån 1 sats vetedeg1 msk svarta kardemummakärnor3 dl mjölk 3 %50 g färsk jäst1. 1 msk svarta kardemummakärnor
Här kommer lite exempel på vad jag äter och en sak som ni kommer förstå är att jag inte gör så stor skilnad i middag, lunch och frukost utan skulle kunna äta ett stort varmt mål till frulle så målen är rätt snarlika
Här kommer ett recept på lite vanligt kaffebröd, det är ju också väldigt gott ibland. Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Skämt å sido, så tror jag att du, precis som mina killar kommer älska den här rätten. Men nu kör vi ny vecka, med nya tag och tro det eller ej här kommer ett köttrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.