Varmrättstips för den som inte bestämt sig än!
systrarna M
systrarna M
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 skivor valfritt nötkött(ca 800 g), exempelvis oxfilé
  • smör att steka i
  • Palsternacksuré
  • 2 stora palsternackor (om du tycker att det känns snålt, så ta fler palsternackor men utöka med smör och grädde isåfall)
  • 80-100 g smör (prova dig fram till en bra konsistens)
  • 1 dl grädde (prova dig fram till en bra konsistens)
  • salt
  • Ugnsrostade snacksmorötter
  • 200 gram snacksmorötter (ICA har jättefina små nätta morötter)
  • 1-2 msk smör
  • Flingsalt
  • Kantarellsås
  • 300 g kantareller, frysta eller torkade. Ca 30 g torkade trattkantareller motsvarar 300 g färska.
  • 0.5 st gul lök
  • 100 g smör
  • 2 dl vatten
  • 0.5 dl kalvfond
  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 dl grädde
  • Salt och peppar
  • Eventuell redning för att få till rätt konsistent

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.