Jag tycker det är för enformigt att sleva i sig en och samma konsistens och smak. Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning
(Dofterna som nu kommer härifrån är härligt varma, mustiga och mjuka, man kan lätt föreställasig att man har hamnat i sagorna från "Tusen och en natt")
Jag kan minnas fel, men jag har för mig att den på något vis var besläktad med Allt om Mat. Vi har faktiskt några recept som vi upptäckte i just denna tidning, och ett av dem är det som under årens lopp utveklats till vår morotsdipp
Rör ner smöret precis före servering så att såsen blir blank. Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min
Annars ska den här kakan stå i kylen för att bli som bäst. Ju längre jag ätit denna kosten desto mer blir jag övertygad om att vi faktiskt äter mer varierat än vad kolhydratsätarna gör
Men skam densom ger sig heter det ju och eftersom vi gärna vill lära oss och bli bättre och bättre på matlagning så bestämde vi oss för att ge det en chans till
och peta inte i ögonen). Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.