Varmamackormed champinjonstuvning och ädelostfranskbrödpersiljevitlökssmörchaminjonstuvning (champinjoner, grädde, mjöl, smör, salt och peppar)ädelostostBred smöret på mackan
Gjorde varmamackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt o peppar. Servera med god sallad. Man kan ju fylla detta med nästan vad som helst och det blir ändå gott
Här är varmamackormed lite italienskt stuk. Fortsätt med inlagd grillad paprika i strimlor, halverade små mozzarellabollar (eller skivad mozzarella) och halverade minitomater
Varmamackormed champinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. Jag tyckte däremot inte alls om de där torra mackornamed varm ananas och en skinkskiva, som oftast hade krullat sig i kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.