De blev ganska så lyckade faktiskt. Igår gjorde jag piroger. Som fyllning hade jag kycklingfärs kryddad med paprika, vitlök och chili sedan hade jag även i rödlök och ost
När jagsåg många blogger som göra Ispahan Macarons jag bli hel galen i den lilla kakor. Jag älska att bakar macarons det mycket rolig och spännande när man se lille fötterna ha reser sig
De flesta råvaror du köper i affären har inte genomgått någon av de förberedningar jag nämnt ovan och kan vara en bidragande effekt till varför mineralbrist och benskörhet är ett växande problem
Som en följd av det undrade han varförjag inte alltid gör så. Hm , kan det ha att göra med att jag sällan är så välplanerad i min matlagning som jag var nu till födelsedagen
I mitt nya YouTube-avsnitt gör jag proteinvåfflor. Blanda väl så att det blir en jämn smet. I denna video bjuder jag på ett enkelt recept på grundsmet till pannkakor och våfflor
Man kan undra varförjag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. De funkar nog fint med pasta eller bulgur till också, eller varför inte lite gammal hederlig kokt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.