Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Visst låter det gott alltihopa - och detärdet, bara rena råvaror direkt från skogen. Jag menar tänk dig en havregrynsgröt utan salt och lingon sylt, julskinka utan senap, fläsklägg utan rotmos eller kalops utan rödbetor - det blir ju bara platt och tråkigt
Dethärärbara några av de saker som de flesta av oss köper och använder. Listan kan ju göras väldigt lång och innefattar inte bara livsmedel utan allt i vår omgivning
Receptet ärdet gamla vanliga. Så här såg tårtan ut på insidan. Jag vågade inte ha i för mycket hallon eftersom jag var rädd att det skulle rinna ner saft så tårtan skulle bli rosa, men nog smakade det hallon ändå
Den här gången hade jag bara i morötter, potatis och lök innan jag kryddade med timjan, peppar och salt samt ringlade över olivolja och stoppade in i ugnen
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Jag blev sååååå glad för jag har längtat efter dethär sedan jag fick det hos dom förra sommaren. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.