Lägg svampen i varm stekpanna och låt den svettas tills vätskan kokat in. Mina omeletter blir sällan perfekta till utseendet, men smaken brukar det inte vara något fel på
Stäng av värmen, öppna luckan på glänt och låt skorporna stå kvar för att eftertorka. Anki bakade nämligen i onsdags, "frukostbiscotti" somvar så in i hoppsan goda så det är smärre under att det faktiskt finns några kvar
Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Faktiskt har jag aldrig varit någon större fan av vetebröd. Nu är det så att jag inte tål vetemjöl, så därför bakas det aldrig traditionella kanelbullar hemma hos mig
När jag av en slump tidigare i veckan hittade ett glutenfritt mjukt bröd längst ner i hörnet på en av glutenhyllorna på Hemköp intill skolan varjag naturligtvis tvungen att köpa och testa
Eftersom de vara superenkla att göra och de är bättre än butikens så tänkte jag pröva själv. Surdeg skulle vara lite spännande, men den enda gången jag försökte så blev det en total flopp
Låt svälla medan ugnen blir varm. Sänk till 125 grader när du sätter in pannkakan. Vispa äggen, tillsätt hälften av mjölken, mjölet och saltet, vispa till en slät smet och tillsätt resten av mjölken
Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, somjag faktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma när jag testade PH-värdet med PH-stickor
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Gulasch kan göras antingen som soppa eller som gryta, men för mig är det nästan detsamma för jag äter den gärna med mycket rotfrukter i som en egen rätt utan tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.