Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Matilda har just provsmakat färsen och gav betyget4 av 5. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver. 4 av. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. kokande vattnet och låt sjuda i 3-4 min. 3-4 min Häll av i durkslag och häll sedan över
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Koka basmatiriset enligt instruktion på förpackning. 4 kycklinglår eller filé. 4 dl basmatiris. Sätt in kycklingen på 185 grader i ca 45 min/ 20 min. 4 kycklinglår eller. 4 dl basmatiris. ca 45 min
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. 4 bitar torsk i skivor, ca 600 gr. Slå på grädden och koka ner till 4-5 dl kvarstår. 4 bitar torsk i skivor
1 brk krossad tomat. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min
1,5-2 kg högrev i tärningar. 4 vitlöksklyftor. 4 msk hel kummin. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner. 1,5-2 kg högrev i tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.