Blanda under tiden mascarponeosten medvaniljsockeroch toppa ovanpå fikonen när de är klara. En härlig hemma helg har vi och då passar det ju bäst med en härlig tre rätters meny då vi älskar att laga mat tillsammans
Stekta pilgrimsmusslor med prästostcrème samt apelsin- och brysselkålssalladDen lilla salladen ger både krispighet, syrlighet och sötma till de stekta pilgrimsmusslorna, som vilar på en liten ostcrème fylld med smak
Vanilj & hallonkräm. Jag ville inte äta något allt för "tungt" i ochmed att Desirées pass är väldigt fysiska och då blir jag lätt illamående om jag äter för mycket innan
Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Hacka pistagenötterna och rör sedan ihop vinägretten och smaka av med salt och peppar. Rätterna går runt i gänget så att säga och i år var det på min lott att fixa förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.