Vanilj- och blåbärskaka med citronglasyr
Karins Spis
Karins Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,75 dl smält smör
  • 2,5 dl strösocker
  • 2 ägg
  • ½ tsk vaniljextrakt
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1,2 dl
  • 8 msk
  • 2 msk rivet citronskal
  • 2,5 dl frysta blåbär
  • 2 msk mjöl
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 1, 2 dl strösocker
  • 10 cm Lägg ett smörpapper i botten
  • 3. I en annan skål rör du ihop mjöl, bakpulver och salt. Blanda ner äggsmeten växelvis med mjölken.
  • 175 grader ca

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.