Blanda alla torra ingredienser i en bunke, rör i drygt hälften av mjölken och blanda ordentligt så det blir klumpfritt, rör eller vispa i resten av mjölken
12 teaspoons gluten-free baking powder. 12 bananasMix dry ingredients in a bowl (rice flour, oat flour, baking powder, salt and cinnamon). 1Mix wet ingredients in another bowl (milk, agave syrup, vanilla extract and oil). 1Combine dry and wet ingredients with a blender or with a wood spoon
It's not that often I bake glutenfree bread but when I got the chance I couldn't resist taking it. Det är inte ofta jag bakar glutenfritt bröd hemma men när jag fick chansen kunde jag inte motstå den
Själv har jag ännu en gång snöat in på det underbara bakverket RedVelvet Cake. Det är en dag som bara dyker upp och oftast har ju redan våren gjort sitt intåg
Därför bjuder jag såklart på Redvelvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Blanda samman ingredienserna till glasyren och bred lite av den på den undre delen av kakan
Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Redvelvet tårta. Det läckra med denna redvelvet är att bottnarna är röda och det går åt en hel del röd karamellf'ärg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.