Med inspiration från Kalifornien, på tallrik och i glas. Nystekt svamp på toppen av god sallad med smakrik caesardressing och parmesan – smakrik läckerhet i säsong
Lyx att bara kunna ta fram, blöta upp i vatten och använda rakt upp och ned. Det var ett tag sedan jag gjorde blomkålsmos sist och för att piffa upp det kokade jag med en mindre rödbeta i bitar, som fick ge en härligt rosa färg på moset
Och det är inte alltid som våra barn får presenter skickade hit. Maria beställde menyn till gårdagens middag och hon ville också bli väckt på morgonen med en minitårta/maxicupcake
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.