För en sekund övervägde jag att göra en pasta som Anders bjöd på förra lördagen med massa vitlök och chili (ingredienser som faktiskt också fanns hemma) men ångrade mig
Jag fräste på ett kilo frysta köttbullar med en halv finhackad purjolök. Jag skulle kunna förvrida sanningen lite här och skriva att jag stått halva förmiddagen och rullat och stekt hemmagjorda köttbullar och stolt, fotograferat hela anrättningen som hemlagad och rustik
Till knoppen har jag använt mig av de två minsta utstickarna och börjar då med en större boll för att knoppen inte skall kännas för liten mot de stora blommorna
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Häng med nedan så bjuder jag på ett par tips. Det är säkert fler än jag som har kvar rester från julbordet och framförallt julskinkan brukar det kunna bli en del kvar av hos många
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.