Men strunt i vad man borde kalla det. Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom det harhänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Hjälp, vad tiden går fort när man har roligt. "Vad är dagens rätt. Men jag tänker själv att det bara är en fas och att snart blir det bättre och nu har jag gått runt och tänkt så sen i maj och verkar inte förstå att det blir inte bättre
Vad jag åt. Visst kan man köra bara på ostgratinerat, men vem har sagt att man ska snåla. Något så enkel och gott som Ostgratinerad stuvad blomkål och prinskorv
"Jag vill ha monstertruckstårta och det skall vara "Grave digger"", sa äldsta sonen bestämt. Efter lite googlande på monstertruckar och tårtor fick jag till sist ihop denna
Jag låter min koka så den är lagom krämig (och absolut inte torr) i konsistensen. Toppar gör jag med lite banan och blåbärsglass (frusen banan, frusna blåbär, kokosvatten) som sedan geggas samman riktigt ordentligt med den goda gröten
Kotletterna var saftiga, potatisen hade sugit till sej massa smak och skyn åt vi nästan med sked. Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök
Men det har jag inte. Varsågoda Lady & Lufsen, det här blev riktigt gott. Men ibland finns varken tid eller ork att bry sig om halten av köttinnehåll eller finare fabrikat och när butikerna håller extrapriser så har vi nog alla stoppat ner en förpackning mamma Scans ibland
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men det här köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.