Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
I boken The end of overeating, som omedelbart toppade försäljningslistorna, benar han på ett unikt sätt ut hur fysiska, psykologiska och ekonomiska faktorer tillsammansfår de flesta av oss att bokstavligt talat äta ihjäl oss
Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Första året som vi hade knytis skrev jag ned vad var och en skulle ansvara för till julbordet. Vi brukar träffas över en fika och gå igenom vad var och en skall ta med någon gång i början av november
Senast i gårkväll lagade vitill en god fläskfilé i vår lergryta, vi tyckte nämligen den hade fått vila lite väl länge nu och var lite oroliga att den skulle stå och blir ringrostig
Jag tycker om det här och det kostar bara självkostnadspris, vilket blir mycket billigare än vad det skulle bli om man köpte mat på pizzerior mm, eller anlitade annan catering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.