Går utmärkt att vända ner dem i kladdkakesmeten så får du en liten variation på det hela. Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vadman kan göra med äggvitor som blir över
Det finns såklart ett utbud av ”finare” köpe-köttbullar som man kan välja exempelvis Stensåkra som säljs i mindre förpackning och är himla goda att skiva till smörgåstårtor eller ha kalla som fyllning i baguetter
Svårt att komma på vad du/ni skall äta till middag ikväll. Jag kanske kan hjälpa till där. Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu
Och det gör sannerligen den här kaffe och chokladsemifreddon, ja vad säger man. Skrapa ur vaniljfröna i vaniljstången och vispa dem tillsammans med grädden och vaniljextrakt i en bunke
Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. så kan man ändå äta lite till. Ta upp rulladerna ur stekpannan och fyll på med vatten så du får ca 5 dl buljong
Man tager vadman haver paj. Med färdig pajdeg i kylen så har man snart en middag fixad. Bara att fylla med det som finns hemma i kyl och skafferi, vispa ihop en äggstanning och sedan grädda i 35 minuter
Manfår inte vara rädd för sprutor. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Man tager vadman haver, både till grytan och till stillebenet. Istället för fläskfilé kan man använda vildsvin eller annat viltkött om man har möjlighet, det blir ännu godare
Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke. En köksassistent med vispfunktion rekommenderas ifall man inte har något större tålamod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.