Det är lustigt att om man tittar man i en äldre kokbok så ser man snabbt att det mesta man åt innehöll rikligt med grönsaker, ta tex ärtsoppan där man bara la i lite tärningar av rimmat fläsk eller en klassisk svensk köttsoppa där det är mer grönsaker än kött. Vi var även duktiga att ta hand om alla detaljer på djuret, hur ofta äter vi idag rätter som innehåller oxsvans, lägg eller varför inte tunga?
1950 hade
människan inte varit på månen,
1956 började
SVT sända i svartvitt på en kanal, datorer var på utvecklingsstadiet och var gigantiska, hel och halvfabrikat var i det närmaste okända, kostcirkeln kom först under
Vadär lyxigt egentligen. Det var vad vi bjöd våra vänner på samma kväll. Ordet är ju oftast förknippat med det som är dyrt och exklusivt, men kan en enkel soppa vara lyxig
Jordnötssmör är bland det äckligaste jag vet och har så länge jag kan minnas varit det. Lukten i kombination med utseendet är inte en allt för mysig mix
Vadär det. Den glutenintoleranta är säkert helt på det klara med den frågans svar, men för oss andra kanske det kan vara bra med en förklaring, för visst är det säkert fler än mig som sett det som en receptingrediens ibland
Vadär emmer. Den absolut vanligaste frågan vi fick på Passion för mat häromveckan var just denna. Baka längre än vad du tror, det är i skorpan som smaken sitter
Den vanligaste frågan vi får, ”Vadär det för skillnad på er Dulce de leche (Äkta Argentinsk Dulce de Leche) och den jag gör hemma (sötad kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.