Vad är annorlunda sedan 1950?
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Det är lustigt att om man tittar man i en äldre kokbok så ser man snabbt att det mesta man åt innehöll rikligt med grönsaker, ta tex ärtsoppan där man bara la i lite tärningar av rimmat fläsk eller en klassisk svensk köttsoppa där det är mer grönsaker än kött. Vi var även duktiga att ta hand om alla detaljer på djuret, hur ofta äter vi idag rätter som innehåller oxsvans, lägg eller varför inte tunga?
  • 1950 hade människan inte varit på månen,
  • 1956 började SVT sända i svartvitt på en kanal, datorer var på utvecklingsstadiet och var gigantiska, hel och halvfabrikat var i det närmaste okända, kostcirkeln kom först under

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.