Vörtbröd med surdeg
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ETT BRÖD
  •  
  • Dag 1, morgon
  • 165 g vatten
  • 80 g fint rågmjöl
  •  
  • Dag 1, sen eftermiddag
  • 130 g surdeg
  • skållningen från morgonen
  • 25 g honung
  • 65 g flytande vört
  • 25 g mörk sirap
  • 2 g mald nejlika (ca 2 krm)
  • 2 g mald pomerans (ca 2 krm)
  • 2 g mald ingefära (ca 2 krm)
  • 8 g havssalt
  • 340 g vetemjöl
  • 33 g blötlagda och avrunna russin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.