Vårens LCHF. en isglass. Nu när solen börjar värma och vårens goda glassar börjar fresta ute i butikerna så tänkte jag dela med mig av min goda isglass
Svårt att hinna ta igen allt som tvunget prioriterats bort. Alltså inget säkert och väl beprövat kort. Det att ta mig vatten över huvudet är väl en av mina sämre sidor
« Tillbaka till bloggen. En vårig primör. Åh vad jag älskar våren och när allt börjar spira. Just nu befinner jag mig i en euforisk bubbla där ätbara ogräs och växter tar all fokus
Enda problemet är egentligen att det är svårt att sluta äta för det är så gott. På Valborgsmässoafton bjöd vi våra gäster på en av våra favoriträtter, raclette
Jo då, ni läste helt rätt, Anki har faktiskt haft enkort karriär i livet som cafébiträde på ett av stans caféer och kan intyga att det inte alls är ett så glamoröst och "mysigt" jobb som många kanske tror
Denna kycklingrätt blir också vårt bidrag på temat ingefära till ”Månadens middagstips” hos Birgitta och hennes trevliga mat- och bakblogg ”Min lilla kokvrå”
Det betyder i denna värld att någon tillredning av mat inte förekommer för tillfället. Jag tänkte ändå mitt så här i röran ändå ge enliten sammanfattning på de maträtter jag tyckte blev riktigt bra under året och kanske du som läsare kan använda det som inspiration till nyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.