Det finns bara två drycker som kan matcha vårtsalta-syrliga-sötasvenska julbord. Som förra årets julsnaps från Altia t ex, en ockrafärgad pärla, kryddad med kummin, ingefära och ett starkvin från Tarragona
Enda problemet är egentligen att det är svårt att sluta äta för det är så gott. På Valborgsmässoafton bjöd vi våra gäster på en av våra favoriträtter, raclette
En stor del av vårtkostintagi dag består av bröd, gryn och flingor, rent och skärt sädesslag iolika former och tappningar och vi är sedan barnsben lärda att det här är någontingviktigt, nyttigt och någontingvi bör inkluderai vår kost ienrelativt stor omfattning för att må bra
Det är litesvårt att veta ivilken ände vi ska börja redogöra för er om vår fantastiska mat- och vinresai hjärtat av Italienmenvi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det blilite som en följetong i några inlägg framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.