Ja frysen är knökeful men det hindrarmiginte från att baka ännu mera bröd. jag är beroende en så härlig känsla när man tar ut ett så när på perfekt bröd ur ugnen som man vårdat ett par dagar
De är så bra att ha ifrysen, de där champinjonerna. Ofta är det extrapris och då kan man passa på. Fast de är rätt billiga ändå och man kan bära hem en drös för att frysa in
Tittaifrysen och se vad man kan hitta. Potatismos och revbenspjäll. Det är vad vi har ätiti veckan och frysen håller faktiskt på att gapa tom nu på mat
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda
Vad han ska äta vette tusan, men troligtvis någon av alla andra femtielva matlådor som finnsifrysen för det finns numera inte en enda matlåda kvar i skåpet
Efter en promenad ifriska luften blev det en värmande gulaschsoppa från frysen. Idag var kommunen här och inspekterademinlivsmedelshantering för LCHF-shoppen, och det blev godkänt utan anmärkning (jag hade ju inte väntat mig något annat, men lite nervöst är det ju att bliinspekterad)
En "frys-människa" menade hon, är en sådan som alltid gör dubbel sats istället för enkel och ser till att frysen är rikligt fylld av hemlagade maträtter, ständigt redo att värmas
Nu ska frysen fyllas med storkok som vi kan ha med ut på sommarens seglingsäventyr. I helgen slängde jag ihop två olika storkok som totalt ger sju middagar för två personer
Vi tar alla små slattar av frysta bär som frysen kan uppbringa och så sätter vi fart. När vårvindarnaviner och solen fått för sig att gömma sig bakom de gråa molnen då kokar vi sylt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.