Vårfräsch risotto
Gradinskan mat
Gradinskan mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Risotto med falukorv och senapssås
  • 4 portioner 3 dl avioriris
  • 6 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
  • 1 stor röd paprika
  • 1 purjolök 400 g falukorv
  • 1 msk olja
  • 1 burk majs (300 g)
  • 1 paket djupfrysta ärtor (250 g)
  • 1-2 vitlöksklyftor 1 tsk örtsalt
  • 1-2 krm svartpeppar
  • 1 ask körsbärstomater
  • 50 g rucola
  • Sås
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk fransk senap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.