Lägg sparrisen på tallrik, slå lite sås över och toppa med löjrom och fint skuren gräslök. Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa mig iväg till en matbutik för att köpa en citron
Lägg i creme-f ochlite lime, Mixa slätt, smaka av med salt och peppar, servera med en liten bonusklick cremef och gärna lite färsk oregano eller timjan
Och alla en miljon andra ting jag har på gång just nu – men jag sätter in lite förebyggande aktiviteter här och stryker morgondagens axelpass i förmån för lite vila
Så nu har ni fått er ett litet intro till vår mat- och vinresa. Eller det har vi nog varit i snart en vecka men det har varit många intryck att smälta och bearbeta från Italienresan här på hemmaplan
Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här goda tekakorna. Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat
Koka broccolin i lättsaltat vatten tills de har lagom tuggmotstånd. Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.