Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Chilensk mat när den smakar som bäst, dock påvårt vis denna gång. Vi gjorde som så, vid vår chilenska buffé , att vi bakade egna baugetter och rullade in de långa korvara där i, en stunds jäsning och gräddning av allt i ett
Det är så synd om henne, tar på att ha feber så länge. Kiron är snuvig fortfarande men piggare och ska få gå på skolan (herregud han missar ju så mycket i vår
Istället bjuder jag på en rätt som min käre make gjorde för ett tag sedan – en jambalaya. Och jag skrattade när jag såg bilden – jag måste nog dra ned på granatäpple – men det är ju så förbaskat gott
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Skär av kanterna på brödskivorna och rosta. På rostbrödet lägger du. ett salladsblad, den panerade fisken, häll över lite av crème fraiche blandningen, därpå lägger du några räkor och skivade bitar av körsbärstomater, toppa med två sparris
Den är svår att forma med fingrarna utan formas lättast med hjälp av två matskedar. Helgen bjöd på den femte höstjulen i ordningen och vi började dagen på juligast möjliga vis med risgrynsgröt (kokt i min nya Crock-Pot) till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.