Skit samma om vi snöar inne. Låt köttet steka till innertemperaturen är 67°. Ta ut köttet och låt filén vila i rumstemperatur i 5 minuter innan den skärs upp
Tänkte känna in våren med en underbar grönsakssoppa idag, är det inte värme ute får man helt enkelt ta saken i egna händer och se till att bli varm inuti
Mat på 10-15 minuter. Jag wokar för sällan. Det är så enkelt att det nästan är löjligt, och det fina är att wokgrönsaker är smakrika och behåller stunsen så fint när de tillagas sådär helt kort
Då passar det bra att vi just idag firar att eleverna nått upp till det mål vi satt för vår vägning av matrester, till lunch serverar vi en tacobuffé som belöning
vatten - något som funnits på vår jord sedan urminnestider. När jag kom hem i torsdagseftermiddag, såg jag att vårlökarna som jag grävde ner i höstas, börjat titta upp lite nyfiket i rabatterna
15-20 minuter. Lagom tills vi skulle sätta igång med middagen så upptäckte jag vad det var jag glömde köpa hem när jag var i väg tidigare, nämligen jäst
Sjud försiktigt några minuter och blanda till sist i kräftstjärtarna. Vi har provat några olika varianter till vår fisksoppa och bäst är alltid en Chablis eller en vit Bourgogne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.