Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Tina bären. Lägg undan några fina bär att använda till dekoration. Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan
En av helgens desserter bestod av varma bär med Mascarpone-grädde. Väldigt enkelt och gott. Jag blandade bara Mascarpone-ost med lite grädde, florsocker och vaniljsocker och vispade till en fluffig smet
Jag använde mig då av förstora po. Populära inlägg. Västerbottenpaj med kantareller. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.