Västkustpaj II Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta raskt ihop till en deg. Lägg den kallt att vila ca 30 minuter Hemmets Journal
Västkustpaj med skaldjur och sparris Gör i ordning pajdegen och baka den 5-10 minuter längre än receptet. Tina krabbsticks och skär dem i mindre bitar Hemmets Journal
Västkustpaj I Arbeta samman mjölet med matfett och ost till en smidig deg. Tryck ut den i en pajform, ca 25 cm i diameter Hemmets Journal
Västkustpaj Lägg smördegen i en pajform. Nagga botten. Grädda därefter pajbottnen i 225 grader tills den fått gyllenbrun färg Matklubben.nu
Västkustpaj II 1. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta raskt ihop till en deg Hemmets Journal
Västkustpaj Blanda samman pajdegen med mjöl, smör och sist vatten. Låt vila kallt en halvtimme. Tryck ut pajdegen i pajformen Matklubben.nu
Västkustpaj II Sätt ugnen på 200 grader. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta raskt ihop till en deg Matklubben.nu
Västkustpaj Börja med pajdegen. Blanda mjöl, matfett skuret i mindre bitar och kesella i en matberedare eller skål Matklubben.nu
Västkustpaj I 1. Arbeta samman mjölet med matfett och ost till en smidig deg. Tryck ut den i en pajform, ca 25 cm i diameter Hemmets Journal
Västkustpaj med skaldjur och sparris 1. Gör i ordning pajdegen och baka den 5-10 minuter längre än receptet. 2. Tina krabbsticks och skär dem i mindre bitar Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.