Västerbottenpaj med  tillbehör: gravad lax, sikrom, creme fraiche och gräslök
Tre tjejer i köket
Tre tjejer i köket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • 125 gram smör
  • 1 ägg till fyllningen behövs:
  • 3 ägg
  • 300 gram riven västerbottenost
  • 3,5 dl grädde (jag hade ca 2,5 dl vispgrädde och 1 dl mjölk)
  • salt och peppar
  • 30 minuter 3. Förgrädda pajskalet i 200 grader i 10–15 minuter 4. Förbered ostfyllningen – rör ihop ägg, mjölk och grädde. Tillsätt riven västerbottenost. Smaksätt med salt och nymalen svartpeppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.