Värmande rödbetslatte med kryddig kanel
www.kungmarkatta.se
www.kungmarkatta.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl Kung Markatta Rödbetsjuice
  • 12 dl plantbaserad mjölk, gärna soja- eller havremjölk som går att skumma
  • 1 Ca 0,5 tsk kanelHäll upp rödbetsjuicen i ett värmetåligt glas eller en kopp. Dofta över lite kanel, tillsätt mer krydda på slutet om du vill ha en kryddigare smak. Värm mjölkdrycken så att den börjar ryka och vispa upp ett fint skum med handvisp, alternativt använd en mjölkskummare. Häll mjölkdrycken över rödbetsjuicen. Rör försiktigt om och smaksätt eventuellt med mer kanel.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.