Här kommer recept på typ världensenklastebröd. 2 bröd (råkar man bara ha 1 brödform är det bara att halvera receptet). 2 msk brödkryddblandning. 0,5 dl brödsirap. Häll i två smorda brödformar och ställ i ugnen 1 timme och 40 minuter. 2 bröd (råkar man bara ha 1 brödform är det bara att halvera receptet). 2 msk brödkryddblandning. 0,5 dl brödsirap
Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Det här brödet är perfekt om man som jag vill slippa kladd och jäsning. Brödet är mörkt med frukt och nötter och späckat med frön och det som är bra är att man kan ta det som man har hemma och det som man tycker är gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.