Och gillar du inte smaken av rosmarin kan du ta timjan i stället, det passar också jättebra. Om bara några veckor tar min yngsta dotter Erika tandläkarexamen, och då ska det förstås bli lite fest igen
bakblogg, dessert, fest, festlig dessert, festlig efterrätt, glace au four, glace au four recept, glace au four utan sockerkaka recept, glass i ugn, inredningsblogg, kalas, matblogg, Nyår, nyårs efterrätt, systrarna m, systrarnam, tomtebloss
Jag tänker jobba med mina stödtjejer i TDS så länge det behövs, jag gärna vara ett stöd för varandra resten av livet, detta är ingen quick fix utan ett arbete resten utav livet
Jag har egna erfarenheter från att ha varit för kontrollerad av att äta och leva "för nyttigt". Detta är så klart endast ungefärliga mängder och jag räknar inte, men det är bra att ha som ett mått i bakhuvudet för att det varken ska bli för mycket eller för lite av det goda
Jag är helt övertygad om att om människor istället började tänka på vad man äter och vad man stoppar i sig så skulle man inte behöva en tredjedel av alla olika krämer vi bombarderar vår hud med
I första delen av boken skriver de tankar och tips för dig som vill ha ett naturligt förhållande till maten, inga quick fixes utan sunt förnuft och matglädje
Nästa gång kommer jag dock göra egen marinad som det verkar finnas en uppsjö av olika varianter på. Strimla purjolöken och stek hälften av purjon med köttet i lite olja, salta sparsamt och pressa vitlöken över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.