Det var riktigt gott så jag rekommenderardig att testa det. Jag hackade potatisen istället för att riva den för jag tycker om när man får enlitenbit potatis i sin köttbulle
Ta ut formen och pilla bort ärtorna och låtden svalna. (Jag brukar lägga ärtorna på ett bakblåtspapper ovanpå pajskalet istället för direkt på pajskalet
Något som kanske intelåter så gott (om man inte är lite smått galen i bacon som jag och sambon är) men som blev en så positiv överraskning, och visar att man inte ska vara rädd för att testa nya saker
Dill - färsk. Häll av vattnet från tonfisken. Skär tomat, gurka och sallad i bitar. Strimla rödlöken tunt. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Låt mig stolt presentera det absolut bästa sättet att bli av med era överblivna ägvitor. Täck formen med alufolie, ställ in den i ugnen, och låtfisken ugnsbakas i tjugo minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.