Idag började jag fundera på fredagsdrinken redan omkring kl. Det är inte så illa som det låter. Jag hade bara inget annat för mig när jag satt ibilen ensam på väg till landet för att pensionera poolen för vintern
Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran. För oss har han komponerat fem grillrätterenligt denna matfilosofi
Denna Påsken har verkligenbjudit på ett helt fantastisktväder. Mycket god mat har det blivit också. Ha en bra vecka så får vi hoppas och tro att nästa helg bjuder på lika vackert väder
Hösten har högsäsong och drar på alla sinabatterier vad gäller regn och rusk helt klart. Visst är det alltidlite godare att äta något varmt på morgonen när det är kallare ute
Oj, vilken helg. Strålande solsken och en riktigt vårkänsla som infannsig. Vi hade svågern på besök och han gick loss på alla fruktträd, nu hoppas vi på små täta träd som skall ge massor med frukt i sommar
Köttbullar med mjölkstuvade makaroner – mat efter väder. Solen visadesigi tre minuter under eftermiddagen och minsommarlovslediga, uppehållsferietjänstarbetande, men nu semesterfirande fru skrikergrilli telefonen
Idag är det riktigtruggigtväder här med snö och blåst. Passande väder för en het gryta alltså. Det här receptet är hämtat från en av de LCHF-kokböcker vi har hemma
Närapå sommarväderinspirerartill kall och lätt mat men icke för den skull mindre välsmakande. Jag är inte överförtjust ifisk och skaldjur men tonfisk på burk går bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.