Nuförtiden finns det ju många andra alternativ när det kommer till hamburgare och snabbmat än de stora kedjorna och för några veckor sen testade vi hamburgerrestaurangen BunMeatBun i Farsta när vi var hemma hos några vänner
Sticky buns. släpper degbunkens kanter. 12-20 st. 25 g jäst1 tsk socker½ dl fingervarmt vatten3 dl mjölk50 g smör½ tsk salt1½ dl socker10-12 dl vetemjölFyllning150 g mjukt smör3 dl farinsocker3 msk kanel(2-3 dl hackade pekan- eller valnötter)Cream cheese glasyr80 g cream cheese60 g mjukt smör2½ dl florsockerKnäckig underdel (valfritt)150 g smör 3 dl farinsockerev. Lägg tillbaks i bunken, täck och låt jäsa till dubbel storlek, ca 1 timme. Grädda i 250°C i 8-10 minuter. 12-20 st. 25 g jäst
Det har öppnat ett ställe som serverar baobuns nära min kompis här i Milano. Och sedan hon berättade det för mig, har jag inte kunnat släppa tanken på att göra just baobuns - eller steamed buns/ångade bröd - själv
Buns. Shape the dough into buns and put on a parchment paper lined baking. Buns. 250. mixture covered in a warm place for 20 minutes. Bake at 225 C degrees. for 10-12 minutes. 250. blandningen jäsa övertäckt på en varm plats i 20 minuter. Grädda i 225 grader C i 10-12 minuter. 250. 250
Today is Cinnamon Bun Day. I chose to make no-bake protein cinnamon bun cookies. Do you want to bake usual cinnamon buns I have the recipe here and if you want to use coconut sugar in your buns the recipe can be found here
20 g jäst. 2 dl ljummet vatten. 2 krm bakpulver. 2 msk socker. Det finns 2 varianter i ugn eller i kastrull. Alt 2. Relaterat 20 g jäst. 2 dl ljummet vatten. 2 krm bakpulver. 2 msk socker
Smula jästen i en bunke. Sätt ugnen på 225°. Smörj en form ca 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen i 18-20 min. 2 dl Arla® mjölk. 2 msk malen kanel. 2½ msk vatten. Receptet gäller för 16 bitar ½ pkt jäst 100 g Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla® mjölk 1 dl ljust muscovadosocker 1 tsk malen kardemumma 1 ägg ½ tsk salt 7½ dl vetemjöl, spara lite till utbakning Fyllning. 75 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 3 dl strösocker 2 msk malen kanel Till pensling. 75 g florsocker 2½ msk vatten 1 tsk vaniljsocker
Sometimes I think it's very good with simple, smooth buns. This dough gives 10 buns, but you can make them smaller if you wish. 3 dl milk (42°). Shape the dough into 10 buns and put on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 200 C degrees for about 10-15 minutes. 3 dl mjölk (42°). Baka i 200 C grader i ca 10-15 minuter. 3 dl milk (42°). 3 dl mjölk (42°)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.