Vilka bröd, nog bland det godaste jag har ätit. Mer bröd - jag blev kär heltenkelt - det enda jag vet att när jag nästa gång åker över gränsen till Skåne så ska jag till RÖSTÅNGA MÖLLA
Man kan tro att det är ett hårt bröd, men det ÄR ett mjukt bröd. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Det här brödet är perfekt om man som jag vill slippa kladd och jäsning. Brödet är mörkt med frukt och nötter och späckat med frön och det som är bra är att man kan ta det som man har hemma och det som man tycker är gott
Riktigt enkelt, uppskattat och gott bröd blev det. Idag på jobbet bakade jag lite bröd med barnen, ja ni hör ju själva, hinner man inte baka hemma gör man det på jobbet
Låt svalna helt på galler innan servering. - Korvbröd (klick). Eventuellt 2 msk brödkryddor, kan uteslutas. Sätt in i mitten av ugnen och grädda i 35-45 minuter eller tills brödet har en gyllene, krispig yta och är ”stumt” i mitten när du känner på det. - Mitt nya favoritbröd (klick) RECEPT TILL 1 MINDRE LÅNGPANNA, min är 22×32 cm
Helt plötsligt finns det en ganska bra anledning till att skippa tråkiga färdigbröd, och dessutom får jag öva på att baka vilket jag knappast är speciellt bra på
Här får ni receptet på ett supergott och enkeltbröd. Sätt in brödet i ugnen i ungefär 25 min eller tar ut brödet när den har börjat få ganska mycket färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.