Ananaskaka eller Upp-och-ner-kaka Det här är en amerikansk kaka ifrån början. Vill man göra en lättgjort tårta så är detta ett alternativ Lill-Ingrids bakblogg
Äppelsockerkaka Då får man en otroligt piffig och saftig upp-och-ner-kaka som man kan äta alldeles som den är eller servera tillsammans med glass eller vaniljsås Söta saker
Tarte tatin med plommon – glutenfri en upp-och-ner-kaka. Det är faktiskt ganska enkelt att göra en tarte tatin, d. v. s. Traditionellt görs den med äpplen och smördeg i en gjutjärnspanna men denna gången har jag gjort den med plommon | Food that Loves You!
Cranberry Upside-Down CakeUpp-och-ner-kaka med Tranbär. En kaka med syrliga tranbär, som få sötma från sockret som karamelliseras när kakan bakas i ugn Hovkonditorn
Upp-och-ner-kaka Vispa samman smeten enligt förpackningens anvisningar men byt ut ca 3/4 dl av vattnet mot ananasspad Hemmets Journal
Upp-och-ner-kaka Smörj en eldfast form. Smält margarinet. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt ägget och det smälta margarinet Matklubben.nu
Uppochnerkaka med äpplen Snygg och saftig upp-och-ner-kaka som man både kan äta som den är. Jag är som alla vet inte bra på det här med sockerkaka men provar gärna MayOlika Mums
Upp-och-ner-kaka 1. Vispa samman smeten enligt förpackningens anvisningar men byt ut ca 3/4 dl av vattnet mot ananasspad Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.