Hejsan allihopa. . Det är mycket på G i min värld just nu så ursäkta bloggtorkan. Jag jobbar med att planera min café-butik och allt vad det innebär med att starta företag
Hejsan allihopa. Det är mycket på G i min värld just nu så ursäkta bloggtorkan. Jag jobbar med att planera min café-butik och allt vad det innebär med att starta företag
Mycket att stå i inför jul, ikväll slog vi in julklapparna och kokade samtidigt lite klappgröt, ingen hit hos barnen men väckte fina minnen för mig när man som liten kom hem med skolbussen från Yttermark lågstadieskola och fick sätta sig vid bordet och äta mammas klappgröt (frasagröitin) som mellis
Okej gott folk. Statusuppdatering. . Jag har mjöl i örat och jag har tappat en lerkruka med saffransbulle på golvet, men den ligger bra där och samsas med alla mandlar och russin som ligger fasttryckta mot golvbrädorna
Det var ett tag sedan som jag körde måndagar med hälsosamma fikarecept. För er som inte vet vad jag pratar om så brukade jag dela med mig av ett hälsosammare fikaalternativ på måndagar
Det har hunnit bli sen kväll och det är hög tid att summera dagen och krypa till sängs. Men jag vill ändå passa på att ger er receptet på denna goding som jag bakade ikväll för att ta med mig till fredagsfikat i morgon
*I samarbete med Paradiset*. Hej. Hoppas allt är fint med er. Idag vill jag snacka lite allvar om det här med att tillsammans ta ansvar för var vi äter och hur det påverkar vår hälsa och vår planet
Precis hemkommen från semestern i Turkiet. Var där med sonen i 15 dagar för sol och bad. Maten på hotellet smakade inget, det var mer eller mindre samma mat till lunch och middag alla dagar
Men Wow ni, vilka härliga mattips ni kommit med på det förra inlägget. Glöm inte att ni ännu har chansen att vinna min låda med gluten- och sockerfria godsaker (genom att kommentera det tidigare inlägget) imorgonkväll kommer jag att välja vem jag anser ha tänkt igenom det här med sin sista måltid lite bättre än andra, vilket i sig är ganska skrämmande haha
29DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Som ni kanske vet har jag ett uppslag i tidningen Vegourmet i varje nummer den här våren och idag kom aprilnumret ut till alla prenumeranter och ut i butik
Hej. – Recipe in english further down the page. –. Det här receptet gjorde jag ursprungligen åt tidningen Vegourmet i våras, men det är så jävla gott så det förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen också
Hej. Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
*I samarbete med ICA Sverige*. Hej. Hoppas allt är bra med er. Det här receptet är helt fantastiskt gott, så när ICA ville att jag skulle tipsa om lite tips och trix kring vegansk bakning på deras instagram i fredags så var det det första recept jag tänkte på
Hej. Tyvärr kommer det inte att bli jättemånga helt nya veganska julrecept den här julen, då jag har fullt upp med att planera inför youtubelanseringen i januari, men jag har en massa bra gamla recept som inte fått sig egna inlägg utan bara publicerats i samlingar tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.