Klipp bacon och strimla purjolöken och fräs detta. Lägg kyckling, bacon och purjo i en smord ugnsform. Vispa ihop grädde, senap och fond, och häll över i formen
Drick och njut och håll dig och din familj frisk. Koka 3 l vatten och slå över bären. Ha ner bären i en gryta, går att ta större mängd, men ta då mer av resten också
Föredömligt enkel men raffinerad efterrätt som går utmärkt att göra i förväg så den står och väntar i kylen eller till och med i frysen på tillagning precis innan servering till de glada gästerna
Om ni dessutom vill göra egen chokladsås så är det såååå enkeltoch såååå gott. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkeloch mycket god efterrätt
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.