13 så
då hade vi lite tid för att hitta på nått mysigt :) Vi belöt oss för att ta en liten tripp till Tyresta naturresarvat ja och mion kära, där finns även ett naturmuseum & lite djur & ett mysigt cafe i gammal stil eller rättare sagt mer lantlig stil. Gott kaffe men inte så frächt kaffebröd, fick nån gammal beskvi som man kunde slå ihjäl nån med så hård va den, man borde lämmna tillbaka den, men jag är inte den som orkar klagar, fast man borde då det ej är ätbart. Där i området fanns det flera rundar man kunde gå olika långa, vi valde en runda på bara 6 km för sen skulle vi hinna handla mat innan kvällens träningspass :) Många människor kom med korgarna fulla av svamp, så troligtvis är det bra svampskogar där, jag är ingen som plockar svamp, nöjer mig med svampen jag kan plocka på ica maxi ;) Vi kommer garanterat återkomma till detta mysiga ställe, då vi har lite mera tid, och inte behöver stressa.
En helg när livet ärsådärunderbart att leva. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Jag är en sån där som inte riktigt kan följa recept. Den var inte torr som den originella morotskakan, utan mer kladdig, och det är precis så jag vill ha det
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Låt svalna och njut sedan av din underbart goda saft. Det fick helt enkelt bli en liten blandning och här kommer mitt recept som jag tyckte blev ännu godare än den jag smakade förra veckan
Dessa underbaringar är godast om de fått stå framme nån kvart innan servering. 150 g smör1 ½ dl socker½ dl florsocker2 tsk vaniljsocker1 ½ msk oboypulver6 dl havregryn½ dl mjölk½ dl kaffe150 g vit chokladGör så här
I lördags hade vi gäster här hemma och självklart innebär det fikadags. Chessecake är faktiskt ingenting som jag testat att göra tidigare men jag har tänkt på det många gånger, så nu var det dags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.