Maken älskar fisk och jag ville göra honom glad idag så jag tog fram några laxbitar ur frysen. Själv är jag tokig i goda såser så jag fixade till en helt underbart god sås och gratinerade laxbitarna i såsen med lite ost på toppen
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.