Vi kommer såklart att fira detta med lite god mat och kanske något gott till efterrätt. Valet föll på dessa saftiga och underbart goda marinerade quornfiléer
Dinkelmjölspizzamed en botten av dinkelmjöl, vatten, olivolja, blå jäst och lite salt. Jag gjorde två olika – en med dinkelbotten och en med blomkålsbotten
Vanlig pizzakrydda passar också jättebra. Lägg filéerna i en långpanna eller på ett ugnssäkert fat och sätt in en ugnstermometer med spetsen i den tjockaste delen
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.