Idén till den här enkla potatissalladen, smaksatt med dippmix, fick jag från ett liknande recept som jag läste på den mycket trevliga bloggen 'Smaskelismaskens' (se här)
För den blir så mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv. Till köttbullar, grytor, inkokt lax eller som pricken över i på en vanlig leverpastejmacka
Den här varianten är väldigt enkel och kräver inte inte så många ingredienser. Dessa små potatisar är perfekta att göra en fräsch potatissallad av och servera till sommarens alla grillmiddagar
Extremt snabbt och enkelt om du har ett par gamla kokta potatisar kvar. Helt klart bättre att göra egen än att köpa då du har full koll på både konstiga tillsatser och smak
Det är enkelt att göra glass. Glass är min favoritefterrätt på sommaren. Att jag numera följer LCHF-dieten har bara lett till att jag äter godare glass än någonsin
Många planerar säkert att starta grillen i kväll och därför tänkte jag tipsa om en god och enkel krämig potatissallad som jag gjorde förra helgen när vi hade över ett gäng kokta färskpotatisar efter midsommar
) Så enkelt och så gott. Enkel och underbart god sås med färskost4 portioner2½ dl matlagningsgrädde av valfri sort½-1 förpackning philadelphiaost eller annan färskost (jag hade vitlök och örter)1 tsk soja1 kalvbuljongtärning1 tsk krämig balsamvinäger (eller honung)pepparRör samman grädde, ost och soja i en kastrull
Superenkel och god potatissallad, påminner om tsatsiki. Jag har inte angivit några mängder, det är det som gör den så enkel, lätt att göra för 1 person till x flera
Det allra bästa med att bo i en stuga i skogen är att man kan odla sina egna grönsaker. När det är dags för mat så går man bara ut till landet och plockar med sig det man behöver
Här har vi en av den enklaste potatissalladen som man kan göra. Koka gärna potatisen en dag i förväg. Servera gärnas till stekta sojabitar/tofu rikligt kryddad och stekt länge på låg temperatur
vitlök & gräslök. Koka potatisen. Skala och skiva löken. Skär potatisen i bitar och låt den svalna. Blanda potatisen med lök, kall sås, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.