12 veckors
upplägg från Ben Pakulski Jag gilllar verkligen att följa hans program. Det har under dom år jag gjort det givit mit bra utveckling. Jag kör ingen lätt träning, jag tränar allltid hårt och fokuserat. Vill att varje pass ska bli bra. Så även under den period som jag nu kört rehab har jag ändå tränat och haft full fokus. Rekommendationen från läkaren var att jag inte fick lyfta alls de första 2 veckorna och sen max 5 kg Jag fick inte träna på 4-6 veckor bortsett från promenader. Men med den kroppskännedom jag har och vet vad jag gör så var jag på gymmet efer 5-7 dagar Jag körde inga tunga knäböj såklart, utan fokus på att kontrahera och flexa muskeln. Detta gjorde jag utan vikt eller med gummiband. Jag kan då berätta att jag även efter dom passen fick träningsvärk. Med andra ord så funkar det om man bara gör rätt och är fokuserad.
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.