Blanda, häll över olivolja & smaka av med färskmalen svartpeppar. Hade jag haft cantaloupe hade jag serverat melonen i halvmånar med en tunn skiva parmaskinka ovanpå med olivolja och svartpeppar och ingen fetaost
Räkna med några timmar för att frysa melonkuberna ordentligt. Till den här otroligt läskande och goda drinken smakar det gott med drinkpinnar av tvinnad smördeg som strösslats med sesamfrön och chili explosion-krydda
Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. )Häll av oljan från fetaosten och rör i även den (men släng för all del inte oljan, den kan man ha till salladsdressing eller något annat)
Servera medugnstekt potatis och citronklyftor. Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. Lägg på färsk rosmarin och smulad fetaost och stek ytterligare ca 10 minuter tills kycklingen är helt klar. 1 kg kycklinglår med ben. 100 g fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.