Lägg karrén i formen medgrönsakerna. Täck den med aluminiumfolie och låt den vila i 10-15 minuter. Smaksätt såsen med soja, gelé, salt och peppar 6 portioner
Jag gjorde två varianter, en med skinka som botten och en med förvälld vitkål. Jag hackade färsk spenat och purjolök, knäckte i ett ägg i varje form och kryddade med salt, peppar och chilipeppar
Skär valfri mängd kålrot, morot och purjolök i tunna strimlor och woka i lite olivolja i några minuter tills grönsakerna blir lite mjuka, men fortfarande har kvar lite spänst
Det här var från början ett vegetariskt recept som Maria hade hittat i City Stockholm men eftersom vår son fortfarande inte äter så mycket grönsaker så blev det en hel del förändringar
Grönsaker och Sallad,. Gjorde fylld fläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. Lite rostade grönsaker till, som blev färdiga i ugnen samtidigt som köttet, perfekt
flytande honung (gärna med tryffelsmak). Finhacka vitlöken och lägg i en skål med olivolja. Servera med en sallad och resten av vitlöken och naurligtvis ett gott rött vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.