Lägg stor fiskmed ryggen uppåt och buksidorna utåtvikta, mindre fiskar på sidan bredvid varandra. Ös med stekskyn ett par gånger under stekningen så att fisken får fin färg
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt
Servera såsen till varmrökt fisk, kokta ägg, sallad, tomater, gurka, ost och dill. Rör ut senapen med vinägern och blanda ner dill, majonnäs och grädde
Lägg resten av citronskivorna ovanpå fisken och ringla rejält med olivolja över alltsammans. Skiva tomaterna och skär paprikan i bitar, lägg runtom fisken i formen
fisken tar olika lång tid att laga beroende på tjocklek. Kokt torsk medhackatägg och pepparrotEn fräsch sommarklassiker som kan avnjutas både till vardag och till sommarfesten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.